Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

БРАУНИ KETO® Протеин Бар (Кутия микс) – 30х20гр

Бял шоколад на МАКС! Това е най-вкусният протеинов бар, който някога сте опитвали, а сега в кутия с всичките четири вкуса. Всяка кутия съдържа 30бр. по 20гр. от всеки вкус на Брауни КЕТО Протеин Бар.

31,00 лв.

НОВ ПРОДУКТ!

Всички знаем, колко ни се хапва понякога, но колко зле се чувстваме след това. За това ние, от Хелти Фуудс енд Дринкс ООД, решихме да направим десерт, който да бъде супер шоколадов, супер вкусен и същевременно здравословен.

 Brownie KETO Box ® съдържа 30бр. по 20гр. с новите ни вкусове на Червена Боровинка, Кокос и Бадем, Солен Карамел и Манго с Портокал. Супер диетичен кето десерт с цели 5гр. протеин в една хапка  и топящ се бял шоколад без захар! Най-вкусният шоколадов протеинов бар в Европа!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за по-бързото възстановяване на мускулите. Консумирайте по всяко време на деня или след физическо натоварване.

Всички суровини са изследвани внимателно, за да може крайното удоволствие да бъде пълно и незабравимо.

Богат и плътен вкус, божествен аромат – товa е най- малкото, което може да очаквате с всяха хапка от Brownie Protein Bar®.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.