Търсене
Close this search box.
Намаление

0882 982 400

Телефон за консултации

ПРОМО MaxiSport® ENERGY 445гр. – 1+1 и 3бр. ALMO® Енерджи Бар

Макси Спорт Енерджи е изотонична напитка с 32гр въглехидрати, Аминокиселини, Билкови екстракти, Електролити и Витамини Б комплекс с ПДП от 105%.
Този продукт ще ви зареди с енергия по време на състезание/ тренировка и ще подобри вашата издръжливост.

24,95 лв.

maxi sport energy drinkЕдна напитка е изотонична или спортна, когато съдържа електролити, които подобряват усвояването на течноста и въглехидрати, които предоставят на мускулите достатъчно гориво, за да се поддържа максимално високо ниво на спортна активност, както и добро възстановяване в последствие.

Ако сте от атлетите, които не могат да приемат храна преди и по време на физическата си дейност, което неминуемо ще доведе до ниски резултати, изотоничните напитки са точно за вас, защото те ще ви осигурят така необходимите електролити и енергия за да направят вашата тренировка пълноценна.

Има два основни фактора, които влияят на бързата хидратация на организма. Първия е скороста с която течноста от напитката преминава през стомаха, а вторият е нивото на абсорбиране на течността от стомашните стени и тези на тънките черва. Много е важен качествения състав на напитката, както и равномерното й приемане във времето. Колкото е по-високо нивото на въглехидрати в една напитка, толкова по-бавно стомаха я освобождава.

Приемането на напитки, които не съдържат електролити, много бързо ще увеличат нивата на кръвната плазма. Това ще намали концентрацията на натрий и осмоза в кръвта, правейки я по разредена, с което ще се наруши електролитния баланс, което рефлектира на спортните резултати.

В комбинация с билкови екстракти – цитрулин, кофеин. витамини и минерали. MAXI SPORT® ENERGY ще бъде вашият верен приятел по време на тренировка!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една напитка преди, по време и след физическо натоварване. Подобрява хидратирането на организма по време на физическо натоварване и забързва възстановяването след него.

СЪСТАВКИ:

Декстроза, фруктоза, малтодекстрин, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, стабилизатор: гума арабика, оцветител.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.