Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

100% D-Рибоза – 100гр

100% D-Рибоза спомага за бързото възстановяване на АТР в човешкия организъм и дава много енергия, когато се приема преди тренировка. Усвоява се напълно и въпреки че е от групата на простите захари не е предпоставка за натрупване на мазнини.

22,00 лв.

100% D-Ribose100% D-Рибоза е натурален източник на енергия, който се усвоява до 0.2гр/кг телесно тегло. Спомага за бързото възстановяване на АТР в човешкия организъм и дава много енергия, когато се приема преди тренировка. Усвоява се напълно и въпреки че е от групата на простите захари не е предпоставка за натрупване на мазнини.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия, когато се приема преди тренировка. Забързва възстановяването след физическо натоварване.

Приема се една доза преди физическо натоварване. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза или може да пропуснете прием.

СЪСТАВКИ: D-Рибоза.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.