Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

100% L-Орнитин – 100гр

100% чист Л-Орнитин спомага за намаляване чувствата на отпадналост и забързва възстановяването след физическо натоварване. Подсилва имунната система и спомага натрупването на чиста мускулна маса.

22,00 лв.

100% L-Ornithine100% чист Л-Орнитин спомага за намаляване чувствата на отпадналост и забързва възстановяването след физическо натоварване. Подсилва имунната система и спомага натрупването на чиста мускулна маса.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия, когато се приема преди тренировка. Забързва възстановяването след физическо натоварване и подпомага мускулния растеж.

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една доза преди и една доза след физическо натоварване. В нетренировъчен ден приемайте 1-2 дози разпределени през деня.

СЪСТАВКИ: L-Орнитин.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.