Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

100% L-Фенилаланин – 100гр

100% L-Phenylalanine аминокиселина с доказани свойства в подпомагането борбата със стреса и чувството на тревожност и безпокойство. Спомага за по-добър сън.

22,00 лв.

100% L-Phenylalanine100% L-Phenylalanine аминокиселина с доказани свойства в подпомагането борбата със стреса и чувството на тревожност и безпокойство. Спомага за по-добър сън и забързва възстановяването. Когато се приема преди тренировка спомага за повече енергия.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия, когато се приема преди тренировка. Забързва възстановяването след физическо натоварване и подобрява съня.

Приема се преди тренировка или преди сън. За най-добри резултати изпийте една доза преди физическо натоварване. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза преди сън.

СЪСТАВКИ: L-Фенилаланин.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.