100% WHEY Pro - 750гр пакет

Чист суроватъчен протеин със 72% белтъчно съдържание. Подходящ за добавяне към протеинови шейкове или други напитки. БЕЗ ВКУС!

Наличност: В наличност

18,50 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

100% whey pro nutri fact

Нашето предложение за суроватъчен протеин без вкус и с много ниско съдържание на лактоза - едва 3гр на 100гр продукт. Може да го използвате като добавка към вашите протеинови гейнъри, печева или десерти, за да ги обогатите с белтъчини - без да им придавате определен вкус. Инстантен протеин, който е много подходящ за влагане в напитки.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. 

Приемайте 30гр доза с 250-300мл сок, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. 

СЪСТАВКИ: 

Суроватъчен протеин концентрат (Мляко), малтодекстрин. 

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти