Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

AAKG Л-Аргинин АКГ 3:1 – 120 капсули

Л-Аргинин в съотношение 3:1 с Алфа-Кетоглутарат е по-ефективен от другите ААКГ формули на пазара.
Повече Аргинин в кръвообращението ще ви даде повече енергия и по-качествено напомпване.

27,50 лв.

aakg arginine ААКГ или Л-Аргинин Алфа-Кетоглутарат в съотношение 3:1 е прекурсор, който ще увеличи количеството на усвоените съставки и ще подобри по-бързото възстановяване. Съдоразширяващото му действие ще ви помогне да изградите по-бързо мечтаната физика посредством по-доброто усвояване на хранителните съставки.

Аминокиселината L-аргинин играе важна роля в изграждането на клетките, заздравяването на рани и отделянето на амоняка от организма. Изключително важен е при синтезирането на креатин, което води до по-голяма сила и издръжливост при спортистите. Аргинина спомага да се намали времето за лекуване на травми от разтегнати или скъсани мускулни влакна.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Забързва възстановяването и изграждането на чиста мускулна маса. Придава повече енергия и издръжливост. Понижава кръвното налягане.

В тренировъчен ден се приема по една доза преди и една доза след тренировка. В не тренировъчен ден се приемат до една-две дози между храненията.

СЪСТАВКИ: L-аргинин алфа-кетоглутарат 3:1, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.