Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

ADRENALINE ENERGY – 25мл

Адреналин ® е течна енергийна формула с бързо действие.
Съдържа висококачествени въглехидрати, Кофеин, Гуарана и Витамини.

2,00 лв.

adrenaline energy drinkADRENALINE ® Energy Shot – е енергиен шот, който е удобен и практичен за употреба. Всяка ампула (25мл) съдържа 15гр. перфектно балансирани въглехидрати, който ще поддържат високи нива на глюкоген в мускулите. Съдържа четири източника на стимулиране на човешкото тяло за постигане на по-добри физически резултати, главно чрез изгаряне на мазнините:

Л-карнитин – основната му функция е да транспортира мазнините до митохондриите на клетките, където те се изгарят за енергия, така предпазва мускулите като източник на гориво за тялото. Пречи на образуването на млечна киселина в мускулите, като по този начин се осигурява достъп на кислород – допълнителна енергия, така необходима на атлетите, за увеличаване на издръжливостта.

Инозитол – засилва действието на л-карнитина, за изгарянето на мазнините и намаляването на холестерола в кръвта. Много добре регулира нервните импулси, идващи от мозъка към мускулите и в комбинация с таурина подобрява спортните резултати, като засилва издърливостта. Подобрява междуклетъчната сигнализация и вътреклетъчното усвояване на калций за правилно протичане на мускулите съкращения.

Таурин – е една изключителна аминокиселина, която е открита в далечната 1827г. от двама германски учени. Въпреки че е широко използвана в енергийните продукти и напитки, не е доказан енергийния ефект, който се предава върху организма. Нормално се приема в дозировки от 2гр до 6гр на ден.

Гуарана – една Бразилска нотка в цялата композиция. Един изключителен енергиен стимулатор, който съдържа поне два пъти повече кофеин от кафето на зърна. Засилва мозъчната активност и паметта. Има доказан ефект при изгарянето на мазнини, но за да сме по-убедителни, добавихме и малко чист кофеин. Като допълнение на всичко сме добавили пълен комплекс от Витамин В групата, които ще държат тялото ви в добър тонус и ще премахне чувството на умора след тежка тренировка.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Придава чувство на бодрост и енергичност. За най-добри резултати приемайте една ампула (25мл) 30-45мин. преди тренировка или по всяка време на деня, когато чувствате за необходимо. ВНИМАНИЕ: Съдържа кофеин!

СЪСТАВКИ:

Глюкоза, фруктоза, вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина, таурин, л-карнитин, инозитол, кофеин, ароматизант, екстракт от гуарана, консервант: сорбатна киселина, витамини Б комплекс, хром пиколинат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.