Beta-Citru® Аминокиселини - 300гр

Бета-Цитру е една страхотна комбинация от аминокиселините Бета Аланин и Л-Цитрулин.


Изключителни подходящи за зареждане преди тренировка и възстановяване на мускулите след тренировка. 

Наличност: В наличност

35,00 лв.
Съдържание и допълнителна информация
Детайли

beta citru energy amino acidsBeta-Citru® e комбинация от две висококачествени и изключително ефективни аминикиселини - Бета Аланин и Л-Цитрулин. Подходящи са за вечерни тренировки, за да ви заредят с енергия без да приемате кофеин или силни азотни бустери.  

Това е една внимателно подбрана комбинация от аминокиселини, които ще ви изпълнят с енергия и ще държат мускулите ви напомпани и в кондиция. Вкуса е леко горчив, но много лесно може да се овкуси с нашите MaxiSport® Endurance или Juicy Fresh®.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕПридава повече сила, енергия и издръжливост преди тренировка. Засилва протеиновиа синтез и изгражда чиста мускулна маса. Забързва възстановяването след физическо натоварване.

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В нетренировъчен ден се приема една доза сутрин или между храненията.

СЪСТАВКИ: Бета аланин, л-цитрулин.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти