Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

BULeX CORE – 120 капсули

Нашата супер формула на Азотен Бустер на капсули, за да бъде до вас по всяко време.
Това е продукт за всеки сериозен спортист, който търси да подобрява своите резултати с всяка следваща тренировка.

35,00 лв.

bulex core boosterBULEX CORE ® капсули – Един невероятен пред-тренировъчен продукт, който ще ви зареди със сила, енергия, издръжливост. Изключително потентен. Вече никога няма да имате оправдание, за да не отидете на тренировка със своите 24 дози и страхотната цена вие получавате продукт с изключително качество.

Съдържа всички необходими аминокиселени, за да се напомпате зверски и да изкривите железата в залата. Енергийният комплекс от гуарана с натурален кофеин ще ви държи бодри и свежи по време на цялата тренировка. Съотношенията им са специално подбрани, за да не предизвикват „краш“ ефект. Добавили сме също креатин HCL и микронизиран монохидрат, за да имате цялата сила, която ви е необходима от първата минута на вашата тренировка до самия край!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕПридава повече сила, енергия и издръжливост преди тренировка. Засилва протеиновиа синтез и изгражда чиста мускулна маса. Забързва възстановяването след физическо натоварване.

В тренировъчен ден се приема една доза от 5 капсули преди тренировка. В нетренировъчен ден се приема една доза от 5 капсули сутрин или преди обед, 15 мин. преди хранене.

СЪСТАВКИ: Аргинин АКГ, аргинин HCL, бета аланин, л-тирозин, креатин монохидрат, креатин HCL, гуарана екстракт, кофеин анхидрат, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.