Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

CARBO GEL ® ENDURANCE – 24х40гр

Карбо Енерджи Гел е нашият най-продаван гел в Европа. Съдържа 65% висококачествени въглехидрати, с които ще се заредите с енергия до финала. Активните компоненти са електролити за предпазване от крампи, комплекс от Б витамини, които да помагат за фокуса върху натоварването и енергетиците Таурин, Глюконолактон, Кофеин и Инозитол. Страхотен плътен вкус!

40,80 лв.

carbo energy gelСъдържа 65% въглехидрати в оптимално съотношение, което спомага тяхното пълно усвояване и осигуряване на максимум енергия. Анти-крампинг комплекс – специално подбраният минерален комплекс предпазва от мускулни крампи по-време и след тренировъчният процес.

Витамин В комплекс – пет витамина, които осигурява правилното усвояване на въглехидратите от продукта, както и бързото им транспортиране до мускулите. Те ще ви осигурят необходимата издържливост и фокусираност върху тренировката.

Енергиен комплекс – това е комбинация от таурин, д-глюконолактон, кофеин и инозитол, който допълнително подсилва енерийният ефект на продукта. Съотношенията между съставките са спазени съгласно изсикванията на водещи професионални спортисти, за да се осигури достатъчна ефективност на мускулите.

Топ продукт за енергия и възстановяване при спортове, като колоездене, плуване, лека атлетика, футбол, баскетбол, тенис и други. Най-доброто решение за всеки спортист. Този продукт ще задържи нивото на гликоген в мускулите високо и значително ще подобри вашата тренировка.

CARBO GEL ENDURANCE ® – правилният избор!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Поради специфичното му предназначение и професионално оформление този продукт може да се приема преди, по-време и след тренировка. Няма да предизвика подуване на стомаха и дискомфорт. Осигурява енергия между 45-60 минути след неговия прием.

За най-добри резултати приемайте по 1 гел непосредствено преди тренировка и един гел веднага след тренировка за по-бързо възстановяване. За повече издръжливост приемайте по един гел на всеки 15-30 минути по време на физическото натоварване.

СЪСТАВКИ:

Глюкозен сироп, кристална фруктоза, малтодекстрин, вода, желиращ агент: пектин, карагенан, регулатор на киселинността: лимонена киселина, натриев цитрат, ароматизант, оцветител, консервант: калиев сорбат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.