0882 982 400

Телефон за консултации

CARNI ® WAVE DRINK 2000 – 500мл

Карни Уейв Дринк е спортна напитка с 2000мг Л-карнитин и нула калории. Една напитка преди или по време на тренировка ще ви помогне да изгорите мазнините.

2,50 лв.

l-carnitine wave drink

До ден днешен, Л-карнитинът е известен, като добавка за регулиране на телесното тегло. Той е предпочитаната добавка от  много спортисти, тъй като засилва мастния метаболизъм още в самото начало на физическото натоварване. Основната му функция е да транспортира мазнините до митохондриите на клетките, където те се изгарят за енергия. 

По този начин Л-карнитинът предпазва мускулите, като източник на гориво за тялото. Отпадъчните продукти получени от изгарянето на мазнините, се свързват с Л-карнитина и той ги транспортира до отделителната система. Тази двойна функция го определя като силен антиоксидант. Друга много важна функция е способността му да заздравява костната плътност, като предпазва от липидна пероксидаза на фосфолидните мембрани.

Направени са много изследвания, в които се доказва, че Л-карнитинът влияе благоприятно на мозъчната дейност, увеличавайки работоспособността с около 30%. Особенно е подходящ да се употребява при стресово състояние на организма и психическа умора. Той е един от най-добрите невротрансмитери, които подобряват спортните резултати при атлетите и тяхната физическа издръжливост.

Л-карнитинът пречи на образуването на млечна киселина в мускулите, като по този начин се осигурява достъп на кислород – допълнителна енергия, така необходима на атлетите, за увеличаване на издръжливостта и намаляване на умората.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Проема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една напитка по време на физическо натоварване. Засилва мастния метаболизъм и помага за регулиране на телесното тегло.

СЪСТАВКИ:

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, оцветител, стабилизатор: гума арабика, аскорбинова киселина, подсладител: сукралоза, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.