Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Creatine JuicyFresh – 525гр – Fit and Shape®

40,00 лв.

Продуктите от серията Juicy Fresh® предлагат любимите ви аминокиселини със страхотен плодов вкус.

Креатин монохидратът е един от най-старите видове креатин, доказан през годините като превъзходен продукт за повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировка. Открит е преди 200 години и е широко разпространен в спорта и бодибилдинга. Креатинът се намира в естествена форма в тялото, като аминокиселина в бъбреците и черния дроб. Пренася се през кръвния поток чрез мускулна контракция.

Приблизително 95% от общия креатин в човешкото тяло се среща в скелетните мускули, където се разпада до аденозин трифосфат (АТФ). Процентите на цинковия АТФ в скелетните мускули обикновено са малки. Мускулите се възползват от него само за няколко секунди. Доза от 5 грама креатин монохидрат може да повиши нивата на кръвната плазма с 1-2 единици, което спомага за увеличаване на силата и изграждане на мускулна маса. Обикновено се приема между 5 грама, 20 грама на ден за период от 30-45 дни без странични ефекти.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Помага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързо възстановяване и естествена мускулна маса.

Вземете една доза преди и една доза след тренировка. Дните без тренировка приемат една или две дози, разпределени през деня.

СЪСТАВ: Микронизиран креатин монохидрат 200 меша, регулатор на киселинността: лимонена киселина, малтодекстрин, оцветител, ароматизатор, подсладители: сукралоза.

Използвайте само като хранителна добавка! Да не се използва при бременни, кърмещи жени и деца! Дръжте далеч от деца! Не превишавайте RDA, посочена в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарство! Да се използва преди изтичане на срока на годност, отбелязан върху опаковката /л. Да се съхранява на сухо място при 28С без пряка слънчева светлина.