Намаление

0882 982 400

Телефон за консултации

Куркума + Имуно Дефенс | ПРОМО ПАКЕТ

Поръчай 2 и Вземи 4
За по-силна иммуна система!
100% Натурални билкови екстакти от висококачествени суровини.

49,95 лв.

Curcuma turmeric & ginger plus

КУРКУМА Turmeric & Ginger плюс

Куркумата и особено нейното най-активно съединение куркумин имат много научно доказани ползи за здравето. Това е мощно противовъзпалително и антиоксидантно средство и може също да помогне за подобряване на симптомите на депресия и артрит.

Препоръчително е куркумата да се комбинира с BioPerine (пиперин/екстракт от черен пипер), който е веществото, което подобрява усвояването на куркумин с 2000%. Без това вещество по-голямата част от куркумина просто преминава през храносмилателния тракт.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Подобрява храносмилането. Спомага за костите и ставите. Засилва имунната система на организма.

Приемайте 2 капсули на ден с вода 30 минути преди хранене.

СЪСТАВКИ: Куркума (curcuma longa) екстракт [4:1], Джинджифил (корен) екстракт [4:1], Турмерин (curcuma longa) стандартизиран екстракт [95%], Кордисепс синенсис стандартизиран екстракт [40% Полизахариди], BioPerine® черен пипер (плод) стандартизиран екстракт [Piperine 95%], растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 60 растителни капсули (32.0 гр)

Curcuma turmeric & ginger plus

ИМУНО Дефенс / IMMUNO Defence 

Продукт спомагащ за повишаване на имунната защита на организма с билкови екстракти от Андрографис, Кръвен здравец, Пелин, Ехинация и Плодове от Бъз.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за по-силен имунитет. Спомага за по-добро здраве.

Приемайте 2 капсули на ден с вода 30 минути преди хранене.

СЪСТАВКИ: Андрографис паникулата (цяла билка) екстракт [10:1], Бъз стандартизиран екстракт (плод) [5% Антоцианидини], Пелин (цяла билка) екстракт [10:1], Кръвен здравец (листа и стъбло) стандартизиран екстракт [20% Полифеноли], Ехинацея стандартизиран екстракт [4% Полифеноли], растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 60 растителни капсули (30.0 гр)
Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.