Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Рибен Колаген 5000мг – 10×25мл

Колагенът допринася за подобряване функциите на ставите.
Витамин С и Цинк допринасят за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на костите, хрущялите и протеиновия синтез.

27,00 лв.

Fish Collagen Shot

Колагена намира все повече почитатели в днешно време, заради много положителни ползи за здравето и красотата. Колагеновите пептиди от риба се усвояват най-добре от човешкото тяло в сравнение с другите видове колаген (телешки, свински, пилечки и т.н.).

За правилното му усвояване сме използвали натурален витамин С, които подобрявама абсорбацията и метаболизма. За по-добър ефект и качествен резултат от ползването на продукта сме добавили Цинк в най-добре усвояваната му форма (бисглицинат), който е много полезен за здравето на кожата, ноктите и косата.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Колагенът допринася за подобряване функциите на ставите. Витамин С и Цинк допринасят за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на костите, хрущялите и протеиновия синтез. Изпийте една доза по всяко време на деня.

СЪСТАВКИ: Вода, колагенови пептиди от риба (clarias gariepinus), ацерола: екстракт от плод на malpighia punicifolia (25% натурален Витамин С), регулатор на киселинността: био лимонена киселина, цинк бисглицинат, ароматизант: манго и портокал, натурален оцветител: бета каротин, консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте *NVR, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева