Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

G-FORCE SPORT GEL – 12х80гр

Това е най-потентния енерджи гел. Съдържа 73% въглехидрати, като е достатъчно течен, за да печели състезания. Запазено е съотношението 2:1 глюкоза-фруктоза за правилно усвояване и бавно освобождаване на въглехидратите в кръвообращението.
Използвани са само най-качествените съставки от проверени източници. Опитате ли го веднъж, ще се влюбите в него!

46,80 лв.

g force energy gel

Топ продукт за енергия и възстановяване при различни видове спортове за издръжливост и физическо натоварване. Съдържа изключително потентни билкови екстракти, аминокиселини, малинови кетони и кофеин. С G-Force Ride ще задържи нивото на гликоген в мускулите високо и значително ще подобри вашата тренировка.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Поради специфичното му предназначение и професионално оформление този продукт може да се приема преди, по-време и след тренировка. Няма да предизвика подуване на стомаха и дискомфорт. Осигурява енергия между 60-90 минути след неговия прием.

За най-добри резултати приемайте по 1/2 гел непосредствено преди тренировка и 1/2 гел веднага след тренировка за по-бързо възстановяване.

СЪСТАВКИ:

Въглехидратна матрица (малтодекстрин, фруктоза, декстроза), вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, оцветител, консервант: калиев сорбат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.