Търсене
Close this search box.
Намаление

0882 982 400

Телефон за консултации

Зелено Кафе + Л-Карнитин 55,000мг – 500мл | 1+1 ПРОМО

Зелено Кафе екстракт с Л-карнитин за по-бързо отслабване по време на диети и хранителни режими. Всяка доза съдържа 2200мг Л-карнитин и 500мг Екстракт от Зелено Кафе. Една бутилка от 500мл съдържа 25 дози.

32,50 лв.

l-carnitine green coffee fat burner

Една от най-важните функции на Л-карнитина, е че прием на 2000мг-3000мг преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул. Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност. Л-карнитина повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят. Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

Екстракта от Зелено кафе стимулират допълнително изгарянето на мазнини, благодарение на високото си съдържание на хлорогенни киселини (анти – оксиданти). В комбинация с Л-карнитин този продукт е вашият най-добър избор за регулиране на телесните мазнини.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Концентрат, който съдържа Л-карнитин база (99%) И 100% Екстракт от ЗЕЛЕНО КАФЕ. Един продукт специално разработен за стимулиране на мастния метаболизъм в модерна формула, която ще даде добри резултати във вашата диета.

Всяка опаковка съдържа 25 дози по 2200мг Л-карнитин и 500мг ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНО КАФЕ. За най-добри резултати приемайте една доза (20мл) 30-45мин преди тренировка. Внимавайте с приема на този продукт късно вечер поради съдържанието му ЗЕЛЕНО КАФЕ, който може да доведе до нарушаване на съня.

СЪСТАВКИ:

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността: лимонена киселина, екстракт от зелено кафе, витамин Ц, ароматизант, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат, селений.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

green coffee