Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

iSO HYDROLYSATE 92% – 1809гр

Изо Хидролизат® е нашият най- добър протеинов шейк, който е предназначен за сериозно трениращи спортисти. Състои се от 60% Протеин Изолат, 30% Протеинови Хидролизати и 10% инстантни средноверижни аминокиселини (БЦАА). Подходящ е за прием по всяко време на деня. Обогатен с витамини и минерали за по-добро и бързо възстановяване.

155,00 лв.

iso hydrolisate nutri facts

Изо Хидролизат ® е супер бързо усвоим протеин, който съдържа най-добрите протеинови източници в света. Сам по себе си това е 92% суроватъчен протеин, който си струва всяка стотинка. Всеки протеинов източник, който сме добавили към формулата е с най-висока биологична стойност, който мускулите ще усвоят, за да ви помогнат да повишите вашите спортни резултати и лични рекорди.

Телешкия протеинов хидролизат е с високо съдържание на аминокиселината пролин, която повишава естественото производство на креатин в организма – допълнителна сила и издръжливост за по-високи спортни резултати.

Характерно за този тип протеинови шейкове е воднистата му структура и ниска плътност. За разлика от многото други шейкове на пазара, този продукт ви дава само и единствено белтъчините, от които вашите мускули имат нужда без да ви засища.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите.

Приемайте 30гр доза с 250-300мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр (с мляко) преди тренировка и една доза от 30гр (с вода) след тренировка.

СЪСТАВКИ: 

Суроватъчен протеин изолат (Мляко), Телешки Протеин Хидролизат, Млечен протеин изолат [PeptoPro®]), ВСАА 8:1:1 (Л-левцин, Л-изолевцин, Л-валин), стабилизатор: карбоксиметилцелулоза, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, натурални оцветители, подсладител: сукралоза.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.