0882 982 400

Телефон за консултации

ISO ® WAVE DRINK – 500мл

Една напитка е Изотонична, само когато съдържа 6-8% въглехидрати. Изо Уейв съдържа 32.5гр висококачествени въглехидрати и електролити за повече енергия.

2,50 лв.

isotonic sport drinkПотенето е средството с което тялото подържа своята постоянна температура (36.6С), а това винаги е свързано със загуба на течности и електролити като хлорид, калций, фосфор, магнезий, натрий и калий. Ако нивата на електролитите не се възтановяват своевременно, има вероятност това да доведе до дехидратация, което в последствие може да се усети като виене на свят, нарушаване на кръвното налягане. Ако сте един/а от многото атлети, които не могат да приемат храна преди и по време на физическата си дейност, което неминуемо ще доведе до ниски резултати, изотоничните напитки са точно за вас, защото те ще ви осигурят така необходимите електролити и енергия за да направят вашата тренировка пълноценна.

Електролитите са жизнено-важни минерали, които регулират както осмозата на водата така и киселинния баланс в организма, който е необходим за правилното протичане на вътре-клетъчната активност. Въглехидратите са най-ефективният източник на енергия, тъй като те използват по-малко кислород в сравнение с мазнините и белтъчините (протеините), за да бъдат изгорени.

По време на физическа активност мускулите постоянно увеличават нуждата си от кръвна глюкоза. Тя се произвежда от глюкозните запаси в черния дроб, които запаси трябва да се възтановяват постоянно, за да не се намалят крайните резултати от спортната дейност. Следователно, за да не се стига до понижаване на нивата на глюкозата в кръвта се препоръчва приемането на  въглехидрати преди, по време и след спортна дейност.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една напитка преди, по време и след физическо натоварване. Подобрява хидратирането на организма по време на физическо натоварване и забързва възстановяването след него. 

СЪСТАВКИ:

Вода, глюкозен сироп, кристална фруктоза, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, оцветител, стабилизатор: аскорбинова киселина, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат. 

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.