0882 982 400

Телефон за консултации

L-Carnitine 100,000мг 1бр х 500мл

Л-карнитин със 100,000мг в бутилка. Голямата доза от 3000мг излиза най-изгодно при покупка на подобен фет бърнър.
Добавени анти-оксиданти.

0,00 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Характеристики:

  • 100% ПДП витамин С на всяка доза
  • Повече енергия и издържливост
  • Запазва мускулна маса от изгаряне
  • Засилва мастния метаболизъм

Концентрат, който съдържа Л-карнитин база (99%) и Витамин С. Полезните качествата и функциите на Л-карнитина са доказани от доста време.

Въпреки че се изследва от дълги години и се пише много за него, постоянно излизат нови изследвания и открития от частни специализирани лаборатории, които потвърждават невероятните му качества.

Без значение дали целите показване на мускулна маса или изгаряне на мазнини Л-карнитина винаги ще ви бъде от помощ. Той повишава мастния метабо-лизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят. Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ И ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ!

ВКУСОВЕ

Горски Плодове, Сладки Черни Череши

РАЗФАСОВКИ

500мл – Бутилка 

ПРИЛОЖЕНИЕ

Всяка опаковка съдържа невероятните 33 дози по 3000мг Л-карнитин с 60мг Витамин С. Може да се приема по всяко време на деня между храненията. За най-добри резултати приемайте една доза (15мл) 30-45мин преди тренировка и една доза вечерно време преди сън.

Една от най-важните му функции е че прием на 2000мг-3000мг Л-карнитин преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул (сърцето). Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност.

Витамин С – Кралят на витамините. Най-силният антиоксидант познат на индустрията. С всяка доза вие получават 100% от Препоръчителния Дневен Прием на Витамин С.