Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

CARNITINE 2500 – 120 капсули

Л-Карнитин матрица с три от най-добрите форми на този продукт: Тартрат, Фумарат и Ацетил Л-Карнитин.
Всяка доза ви дава 2500мг Л-карнитин, от който ще останете по-доволни и ще имате за цели 30 дни. Удобна форма, за да бъде винаги с вас.

33,60 лв.

carnitine 2500До ден днешен, Л-карнитинът е известен, като добавка за регулиране на телесното тегло. Той е предпочитаната добавка от  много спортисти, тъй като засилва мастния метаболизъм още в самото начало на физическото натоварване. Основната му функция е да транспортира мазнините до митохондриите на клетките, където те се изгарят за енергия. По този начин Л-карнитинът предпазва мускулите, като източник на гориво за тялото.

Отпадъчните продукти получени от изгарянето на мазнините, се свързват с Л-карнитина и той ги транспортира до отделителната система. Тази двойна функция го определя, като силен антиоксидант.

Друга много важна функция е способността му да заздравява костната плътност, като предпазва от липидна пероксидаза на фосфолидните мембрани. Направени са много изследвания, в които се доказва, че Л-карнитинът влияе благоприятно на мозъчната дейност, увеличавайки работоспособността с около 30%. Особенно е подходящ да се употребява при стресово състояние на организма и психическа умора.

Той е един от най-добрите невротранссмитери, които подобряват спортните резултати при атлетите и тяхната физическа издръжливост. Л-карнитинът пречи на образуването на млечна киселина в мускулите, като по този начин се осигурява достъп на кислород – допълнителна енергия, така необходима на атлетите, за увеличаване на издръжливостта.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за засилване на мастния метаболизъм и регулиране на телесното тегло. Засилва изгарянето на мазнини.

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати вземете една доза от 4 капсули 15-30мин. преди физическо натоварване.

СЪСТАВКИ: Л-карнитин татрат, л-карнитин фумарат, ацетил л-карнитин, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.