Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Л-Карнитин 37,500мг с Хром Пиколинат – 500мл

Л-карнитин с добавен Хром Пиколинат и Екстракти от Жълт Кантарион и Жен Шен. Има превъзходен вкус и е добър помощник в изгарянето на мазнини.
Най-продаван продукт от 2017година.

26,00 лв.

L-carnitine 37,500mgКонцентрат, който съдържа Л-карнитин база (99%) и Хром Пиколинат. Полезните качествата и функциите на Л-карнитина са доказани от доста време. Въпреки че се изследва от дълги години и се пише много за него, постоянно излизат нови изследвания и открития от частни специализирани лаборатории, които потвърждават невероятните му качества.

Без значение дали целите показване на мускулна маса или изгаряне на мазнини Л-карнитина винаги ще ви бъде от помощ. Той повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят. Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес. Една от най-важните му функции е че прием на 2000мг-3000мг Л-карнитин преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул (сърцето). Това позволява неговата по-добра работоспособност– намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност. Хром пиколината – стимулира инсулиновия хормон, който е ясно изразен анаболно стимулираш фактор. Ще ви помогне да изгорите мазнините, като запазите мускулите.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Всяка опаковка съдържа 25 дози по 1500мг Л-карнитин. Може да се приема по всяко време на деня между храненията. За най-добри резултати приемайте една доза (20мл) 30-45мин преди тренировка и една доза вечерно време преди сън.

СЪСТАВКИ:

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ектракт от жълт кантарион, екстракт от жен шен, комплекс от Б витамини, ароматизант, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат, хром пиколинат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.