0882 982 400

Телефон за консултации

L-CARNITINE 55,000мг + GUARANA & GREEN TEA – 500мл

Нашият най-продаван фет бърнър с 2200мг Л-карнитин, 100мг Гуарана и 10мг Зелен Чай в доза.
Изключително потентен, за хора с високи очаквания
 

0,00 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Характеристики:

  • С гуарана и зелен чай
  • Повече енергия и издържливост
  • Запазва мускулна маса от изгаряне
  • Засилва мастния метаболизъм

Концентрат, който съдържа Л-карнитин база (99%), Екстракт от Гуарана и Зелен Чай. Един продукт специално разработен за стимулиране на мастния метаболизъм.

Л-карнитина повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят. Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

Специално добавените Гуарана и Зелен Чай стимулират допълнително изгарянето на мазнини. В комбинация с Л-карнитин този продукт е вашият най-добър избор за регулиране на телесните мазнини.

НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ И ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ!

ВКУСОВЕ

МАЛИНА, АНАНАС

РАЗФАСОВКИ

500мл – Бутилка 

ПРИЛОЖЕНИЕ

Всяка опаковка съдържа 25 дози по 2200мг Л-карнитин, 100мг Гуарана и 10мг Зелен Чай. За най-добри резултати приемайте една доза (20мл) 30-45мин преди тренировка. Внимавайте с приема на този продукт късно вечер поради съдържанието му на гуарана и зелен чай, който може да доведат до нарушаване на съня.

Една от най-важните функции на Л-карнитина, е че прием на 2000мг-3000мг преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул (сърцето). Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност.