Намаление

0882 982 400

Телефон за консултации

Л-Карнитин 55,000мг с Гуарана и Зелен Чай | 1+1 АКЦИЯ!

Поръчай 1 и Вземи 5
Изгори мазнините!
Повиши на МАКС енергията и издържливостта.
Поръчай един брой Л-Карнитин 55.000мг с Гуарана и Зелен Чай (500мл) и вземи следните подаръци:
– Л-карнитин 37.500мг (500мл) с хром пиколинат – 1бр
– ProShape Протеин Бар 36% (40гр) – Бисквитки с крем – 1бр
– ProShape Протеин Бар 36% (40гр) – Златен лимон – 1бр
– ProShape Протеин Бар 36% (40гр) – Горски плодове сорбе – 1бр

29,95 лв.

l-carnitine guarana green tea fat burner

Концентрирана напитка, която съдържа Л-карнитин база (99%), Екстракт от Гуарана и Зелен Чай. Един продукт специално разработен за стимулиране на мастния метаболизъм. Л-карнитина повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят.  Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

Специално добавените Гуарана и Зелен Чай стимулират допълнително изгарянето на мазнини. В комбинация с Л-карнитин този продукт е вашият най-добър избор за изгаряне на телесните мазнини.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Една от най-важните функции на Л-карнитина, е че прием на 2000мг-3000мг преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул (сърцето). Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност.

Всяка опаковка съдържа 25 дози по 2200мг Л-карнитин, 100мг Гуарана и 10мг Зелен Чай. За най-добри резултати приемайте една доза (20мл) 30-45мин преди тренировка. Внимавайте с приема на този продукт късно вечер поради съдържанието му на гуарана и зелен чай, който може да доведат до нарушаване на съня.

СЪСТАВКИ:

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността: лимонена киселина, екстракт от гуарана и зелен чай, витамин Б6 и Б9, ароматизант, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.