L-Глутамин ЕЛИТ - 300гр

Най-добрият продукт за възстановяване, който всеки себеуважаващ се спортист трябва да има.  Високо качество с пълноценно усвояване от организма, за постигане на високи резултати. 

Наличност: В наличност

24,00 лв.
Съдържание и допълнителна информация
Детайли

l-glutamine powderЛ-глутамин е най-често срещаната неесенциална аминокиселина в човешкото тяло и е една от малкото, която може директно да премине през кръвно-мозъчната бариер. В тялото тя се намира в кръвообращението, както и като запас в скелетните мускули. Аминокиселината е най-добрият източник за бърз мускулен растеж сред спортистите и боди билдърите.

Има доказателства, че когато се приема като напитка може да увеличи нивата на HGH, като се стимулира хипофизната жлеза. Това е една от най-важните аминокиселини за човешкото тяло, която мускулите я разпознават като източник на енергия и се усвоява от клетките. Това гарантира 100% мускулен растеж и натрупването на чиста мускулна маса. Позната е като краля на спортните хранителни добавки и присъства в дневния хранителен режим на всеки себеуважаващ се спортист.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия, когато се приема преди тренировка. Забързва възстановяването след физическо натоварване и подпомага мускулния растеж. 

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една доза преди и една доза след физическо натоварване. 

СЪСТАВКИ: 100% глутамин на прах.  

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация
Допълнителна информация
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не
Може би ще проявите интерес и към следните продукти