0882 982 400

Телефон за консултации

CREATINE MONOHYDRATE – 500гр

Микронизиран Креатин Монохидрат (200меш), който гарантира сила, издръжливост и енергия по време на тренировка. Приемайте 1 доза след тренировка за бърз мускулен растеж.

0,00 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Характеристики:

  • Повече сила и издържливост
  • Енергия по време на тренировка
  • Покачване на чиста мускулна маса
  • Микронизиран креатин 200 mesh

Микронизиран креатин. Креатин монохидрат е един от най-старите видове креатин, доказвайки се през годините, като един превъзходен продукт за повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировка. Открит е преди 200 години и е широко разпространен в спорта и боди билдинга. креатина се среща в натурална форма в човешкото тяло, като аминокиселина в бъбреците и черния дроб. Транспортира се чрез кръвообращението с помощта на мускулните съкращения.

Приблизително 95% от общия креатин в човешкото тяло се среща в скелетните мускули, където се разпада до аденозин три-фосфат (атф).Концентрацията на атф в скелетните мускули обикновенно е малка. Мускулите се възползват от него само за няколко секунди. Една доза от 5гр креатин монохидрат може да увеличи нивата на кръвната плазма с 1-2 единици, което спомага за увеличаването на силата и натрупването на чиста мускулна маса. Нормално се приема между 5гр-20гр на ден за период от 30-45 дни без странични ефекти.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

В тренировъчен ден се приема по една доза преди и една доза след тренировка. В не тренировъчен ден се приемат две дози – сутрин и вечер или между храненията. изгражда чиста мускулна маса. забързва възстановяването след физическо натоварване.

Спомага за повишаване на силата и издръжливостта на спортуващия. 

Комбинирайте със следните наши продукти: ВСАА 8:1:1, AAKG, L-GLUTAMIN POWDER.