Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

КРЕАТИН Монохидрат (микронизиран) – 500гр

Микронизиран Креатин Монохидрат (200меш), който гарантира сила, издръжливост и енергия по време на тренировка. Приемайте 1 доза преди тренировка за повече сила, енергия и бърз мускулен растеж.

55,00 лв.

creatine monohydrate 200 meshКреатин монохидрат е един от най-старите видове креатин, доказвайки се през годините, като един превъзходен продукт за повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировка. Открит е преди 200 години и е широко разпространен в спорта и бодибилдинга. Креатина се среща в натурална форма в човешкото тяло, като аминокиселина в бъбреците и черния дроб. Транспортира се чрез кръвообращението с помощта на мускулните съкращения.

Приблизително 95% от общия креатин в човешкото тяло се среща в скелетните мускули, където се разпада до аденозин три-фосфат (АТФ).Концентрацията на АТФ в скелетните мускули обикновенно е малка. Мускулите се възползват от него само за няколко секунди. Една доза от 5гр креатин монохидрат може да увеличи нивата на кръвната плазма с 1-2 единици, което спомага за увеличаването на силата и натрупването на чиста мускулна маса. Нормално се приема между 5гр-20гр на ден за период от 30-45 дни без странични ефекти.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса.

Приемайте една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте една-две дози разпределени през деня.

СЪСТАВКИ: Микронизиран креатин монохидрат 200mesh.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.