Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Pure Micellar CASEIN – 908гр

Най-високо качество Мицеларен Казеин, който може да откриете на пазара. Бавен протеин, който може да се ползва както след тренировка, така и преди сън.
Съдържа 90% Протеин; Без Лактоза. Съдържа ОРГАНИК Млечен Казеин.

65,00 лв.

pure micellar casein iso gold nutri facts

Мицеларен Казеин с най-високо качество с добавен ОРГАНИК Мицеларен Казеин. Един страхотен продукт предназначен да ви възстановяване след тренировка и вечерно време по време на сън. Богат на Глутамин и ВСАА аминокиселини в натурална форма за максимално ефективно усвояване от мускулите.

Мицеларния Казеин Изолат съдържа най-много алфа, бета и гама глобулини, които са природни имуностимулатори и поддържат тялото в добър тонус. Процеса на извличане от сурово прясно краве мляко е посредством студена филтрация, което запазва всички важни микро и макро елементи.

Продукт за любители и професионалисти, които търсят само най-доброто качество. Не съдържа ЛАКТОЗА за сметка на цели 90% Белтъчини!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема след тренировка и вечер преди сън. Бавното му усвояване ще възстанови уморените ви мускули дълго време след неговия прием и ще осигури постоянен приток от аминокиселини.

Приемайте 30гр доза с 200-250мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр след тренировка и една доза от 30гр вечерно време преди сън.

СЪСТАВКИ: 

Мицеларен казеин изолат (Мляко), Органик мицеларен казеин изолат (Мляко), ароматизант, натурални оцветители, подсладители: сукралоза, стевия.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.