Търсене
Close this search box.
Намаление

0882 982 400

Телефон за консултации

Red Beaster® Енерджи Шот – 60мл

Red Beaster® е енергийна напитка, който ще увеличи приема на кислород от клетките в тялото. Съдържа 375mg Нитрати, 375mg Кетони и превъзходен натурален вкус на червено цвекло.

2,30 лв.

Red Beaster ShotRed Beaster® е енергийна напитка, която ще увеличи приема на кислород от клетките в тялото. Съдържа 375мг Нитрати, 375мг Кетони и превъзходен натурален вкус на червено цвекло.

Приемането на добавки с високо съдържание на нитрати значително повишава плазмата и намалява систоличното и диастоличното кръвно налягане. Нуждата от кислород при упражнения значително намалява след приемането на нитрати. По този начин можете да увеличите издръжливостта и и да подобрите вашите резултати по време на спортна дейност. В допълнение към нитратите, сокът от червено цвекло съдържа и други съединения, които са независимо биоактивни и действат синергично с тях, включително антиоксиданти (бетаин и витамини) и полифенолите, ресвератрол и кверцетин.

Малиновите Кетони са друг отличен източник за увеличаване на енергията чрез повишаване метаболизма на мазнините в тялото. Това допълнително ще увеличи издръжливостта, която ще ви помогне да постигнете по-добри резултати.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Придава чувство на бодрост и енергичност, когато се приема преди тренировка. Приемайте една напитка на ден.

СЪСТАВКИ: Вода, концентрат от червено цвекло (15:1), екстракт от червено цвекло (beta vulgaris), екстракт от малинови кетони 50%, консерванти: калиев сорбат Е202, натриев бензоат Е211.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте РИ*, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.