RHAPONTICUM TRIBULUS - 120 капсули

Перфектна комбинация от Трибулус Терестрис и есктракт от Рапонтикум Левзея (Екдистерон).


Приемайте една доза на ден, за да държите постоянно високи нива на свободен тестостерон, който спомага за натрупване на чиста мускулна маса.

Наличност: В наличност

33,00 лв.
Съдържание и допълнителна информация
Детайли

Rhaponticum TtribulusСтрахотен продукт, който ще повишите вашите спортни резултати. Съдържа 100% Трибулус Терестрис в комбинация с Рапонтикум Левзея (екдистерон). Повишава нивата на свободен тестостерон и спомага за изграждането на чиста мускулна маса. Повишава либидото.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Повече сексуална мощ. Повече енергия и издръжливост по време на физически занимания. Възстаноявав уморените мускули и понижава нивата на кортизол при стрес. Засилва протеиновия синтез и изгражда чиста мускулна маса. 

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В не тренировъчен ден се приемат една доза – сутрин преди закуска или вечер преди сън. 

СЪСТАВКИ: Трибулус терестрис, рапонтикум картамодис (левзея), твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти