Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

RHAPONTICUM TRIBULUS – 120 капсули

Перфектна комбинация от Трибулус Терестрис и есктракт от Рапонтикум Левзея (Екдистерон).
Приемайте една доза на ден, за да държите постоянно високи нива на свободен тестостерон, който спомага за натрупване на чиста мускулна маса.

36,50 лв.

Rhaponticum TtribulusСтрахотен продукт, който ще повишите вашите спортни резултати. Съдържа 100% Трибулус Терестрис в комбинация с Рапонтикум Левзея (екдистерон). Повишава нивата на свободен тестостерон и спомага за изграждането на чиста мускулна маса. Повишава либидото.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Повече сексуална мощ. Повече енергия и издръжливост по време на физически занимания. Възстаноявав уморените мускули и понижава нивата на кортизол при стрес. Засилва протеиновия синтез и изгражда чиста мускулна маса.

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В не тренировъчен ден се приемат една доза – сутрин преди закуска или вечер преди сън.

СЪСТАВКИ: Трибулус терестрис, рапонтикум картамодис (левзея), твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.