Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

SlimPacks ® BCAA 8:1:1 – 120 капсули

Хидролизирани БЦАА аминокиселини в съотношение 8:1:1 за бързо възстановяване след тренировка.
Приемайте една доза преди тренировка за повече енергия, увеличаване на протеиновия синтез и по-бърз мускулен растеж.

17,00 лв.

slim packs bcaa aminoSlimPacks® BCAA 8:1:1 са верижно разклонени аминокиселини, които ще ви заредят с енергия и сила преди тренировка и ще ви възстановят по-бързо, когато ги приемете след физическо натоварване.

Всяка доза от 6 капсули съдържа висококачествени БЦАА аминокиселини в съотношение 8:1:1. Това ви гарантира 2400мг Л-Левцин на всеки прием, което ще доведе до максимален анаболен ефект в организма.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Възстановява уморените мускули след тренировка или тежко физическо натоварване; със силно изразен анаболен ефект.

В тренировъчен ден се приема по една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден се приемат две дози – сутрин и вечер или между храненията.

СЪСТАВКИ: Л-левцин, л-изолевцин, л-валин, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.