Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

SlimPacks ® ENERGY RUSH – 60 капсули

С Енерджи Ръш вие ще получите МНОГО ЕНЕРГИЯ и то само с две капсули, които ще ви направят зверове по време на състезание.
Изключително потентен продукт за максимално представяне, без краш ефект. Съдържа: Малинови Кетони, Кофеин, Гуарана, Л-Карнитин и др.

11,60 лв.

energy rushSlimPacks Energy Rush® е изключително потентен енергетик, който е подходящ за спортисти от всички видове спорт. С доза от само 2 капсули, това е най-изгодното предложение на пазара. Съдържа малинови кетони, витамини, кофеин, екстракт от гуарана, които ще ви заредят с енергия. Приемайте повече вода с този продукт, за да регулирате кръвното налягане.

Артишок – добавили сме екстракт от артишок за спортистите, които има проблем със стомаха при прием на енергетици. Този екстракт благоприятства за правилното усвояване на съставките, а освен това е страхотен антиоксидант.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Придава чувство на енергия и бодрост. Повишава издръжливостта на трениращия, което спомага за по-високи спорти резултати.

Приемат се 1-2 капсули преди тренировка. Приемайте повече вода с този продукт.

СЪСТАВКИ: Малинови кетони, кофеин анхидрат, л-таурин, л-карнитин тартрат, витамини Б комплекс, екстракт от гуарана, екстракт от артишок, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.