Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

SlimPacks ® ГЛУТАМИН – 120 капсули

Удобна опаковка, която може да намери място във всяка спортна раница.
Глутамина е една от най-разпространените аминокиселини за бързо възстановяване и мускулен растеж.

17,60 лв.

slim packs glutamineSlimPacks® Glutamine е микронизиран креатин монохидрат (200mesh). Капсулната му форма спомага за правилното и по-добро усвояване от организма, което благоприятства до повече сила и мускулен растеж.

Л-глутамин е най-често срещаната неесенциална аминокиселина в човешкото тяло и е една от малкото, която може директно да премине през кръвно-мозъчната бариер. В тялото тя се намира в кръвообращението, както и като запас в скелетните мускули. Аминокиселината е най-добрият източник за бърз мускулен растеж сред спортистите и бодибилдърите.

Има доказателства, че когато се приема като напитка може да увеличи нивата на HGH, като се стимулира хипофизната жлеза. Това е една от най-важните аминокиселини за човешкото тяло, която мускулите я разпознават като източник на енергия и се усвоява от клетките. Това гарантира 100% мускулен растеж и натрупването на чиста мускулна маса. Позната е като краля на спортните хранителни добавки и присъства в дневния хранителен режим на всеки себеуважаващ се спортист.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса.

Примайте една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте 1-2 дози сутрин на гладно и вечер преди сън.

СЪСТАВКИ: 100% микронизиран глутамин, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.