Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

SlimPacks ® ВИТАМИНИ Мултиспорт – 60 капсули

Витамини Мултиспорт са разработени да предоставят повече енергия, издръжливост и фокус върху тренировката.
Само една доза на ден е достатъчна, за да бъдете свежи и енергични.

21,80 лв.

multivitamins and mineralsВитамините и минералите са градивните микроелементи в човешкия организъм. Благодарение на тях всички хранителни вещества, които се приемат, се разграждат и транспортират, за да задоволят нуждите на тялото. Те засилват имунната система, подпомагат растежа и развитието на човешкото тяло, както и правилното протичане на процесите в клетките и органите.

Без значение, че имате богат хранителен режим, някой храни съдържам повече витамини и минерали от другите. В определен момент тялото може да изпадне в недостиг към някой микроелемент, където на дневен ред идват балансираните мултивитаминни формули.

По време на спортни занимания тялото се поти, за да охлажда кожата, но едновременно с потта се отделят важни витамини и минерали, които тялото трябва бързо да възстанови. Когато един атлет провежда 60-90 минутна тренировка, набавянето на тези микроелементи е възможно единствено в течна форма, поради учестения пулс. Ненавременното им доставяне може сериозно да повлияе на спортните постижения.

Витамините са основните елементи, които вършат по-съществената „работа”, докато минералите засилват тяхното действие. Витамините от „В групата” са особено важни, тъй като те изгарят по-бързо въглехидратите, давайки на тялото енергията, от която има нужда. Едновременно с това Витамин В6 засилва усвояването на белтъчини, което позволява правилното функциониране на мускулите при продължителни натоварвания. Няма да пренебрегнем и краля на витамините, Витамин С – който е най-добрия антиоксидант познат до момента. Той позволява тялото да се „прочисти” от свободните радикали, натрупани по време на физическите упражнения след оксидирането на мазнините.

Сред най-важните минерали това са Калций, Магнезий и Натрий. Те не позволяват на мускулите да се получават крампи. Регулират водния баланс в тялото, за да гарантират правилното хидратиране на организма.

Витамините и минералите са синергични и работят най-добре, когато се приемат заедно.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества.

Приема се 1 капсулa на ден с храна. В тренировъчен ден се приема с последното хранене преди тренировка.

СЪСТАВКИ: Мултивитамини и минерали, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.