Stamina - 100% Creatine HCl - 300гр

Креатин хидрохлорид е една от най-добрите формули на Креатин в света. Предлагаме го в най-чиста форма за по-лесно усвояване и с по-ефективно действие.


Не задържа вода и не прави мускулите подпухнали. 

Наличност: В наличност

29,90 лв.
Съдържание и допълнителна информация
Детайли

stamina 100% creatine hclStamina® е 100% Креатин Хидрохлорид (HCl) в най-чиста форма. Изключително стабилен във вода, което го прави много добър източник на АТФ от мускулите в организма. При прием се задържа в тялото на човек по-дълго време от микронизирания креатин монохидрат, което доставя продължително време енергия на тялото.

Една доза от 3-5гр креатин хидрохлорид може да увеличи нивата на кръвната плазма с 1-2 единици, което спомага за увеличаването на силата и натрупването на чиста мускулна маса. Нормално се приемат по една до две дози на ден без странични ефекти.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса. 

Приемайте една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте една-две дози разпределени през деня. 

СЪСТАВКИ: 100% Креатин хидрохлорид.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти
iSO HYDROLYSATE - 1809гр iSO HYDROLYSATE - 1809гр

Нормална цена: 170,00 лв.

Промоционална цена 120,00 лв.