Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

SUPER DIET® 50% PROTEIN BAR – 50гр

Страхотен протеинов бар с невероятните 50% протеин и само 1гр мазнини. Съвършеното изкушение за всеки спортист, който иска да се храни целесъобразно. 
Съдържа комбинация от най-добрите протеини, за да възстановява бързо след тежки тренировки. 

3,60 лв.

super diet protein bar

Страхотен протеинов бар с невероятните 50% протеин и само 1гр мазнини. Съвършеното изкушение за всеки спортист, който иска да се храни целесъобразно. 

Съдържа комбинация от най-добрите протеини, за да възстановява бързо след тежки тренировки. Super Diet Bar® е един от малкото десерти в които е добавен 100% телешки протеин, който освен да подхранва мускулите спомага за правилното възстановяване на ставите и мускулните сухожилия. Със Super Diet Bar® винаги ще бъдете сигурни, че възстановяването ви ще бъде правилно и пълноценно. 
 
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
 
Приемайте едно блокче 45-60мин преди тренировка за повече енергия и издръжливост. След тренировка ще помогне за по-бързото възстановяване на мускулите. Може да го приемате по всяко време на деня за допълнителен белтъчен прием.
 
СЪСТАВКИ:
 
Протеинов Бленд [суроватъчен протеин изолат (мляко), колагенови пептиди, калциев казеинат (мляко)], телешки протеин хидролизат, шоколадова глазура (палмово масло, какао на прах, суроватка (мляко), соев лецитин (соя), ароматиант), влагозадържащ агент: глицерол, вода, кокосово масло, сорбитолен сироп, какао на прах*, ароматизант, аскорбинова киселина, регулатор на киселинността: лимонена киселина, сол, подсладител: сукралоза, стевия. 
 
Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.