Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

SUPER SPORT ENERGY GEL – 12х80гр

Високо енергиен гел с добре балансирани съставки.
В този продукт сме събрали най-добрите енергийни компоненти за максимално освобождаване на енергия: Л-Карнитин, Л- Таурин, Зелено Кафе, Малинови Кетони, Кофеин и анти-крамп формула. Това е просто СУПЕР Енерджи ГЕЛ.

33,60 лв.

super energy gel

Супер Енерджи Гел е продукт за енергия и възстановяване при различни видове спортове за издръжливост и физическо натоварване. Съдържа изключително потентни билкови екстракти, витамини, аминокиселини, малинови кетони и кофеин. С този енерджи гел ще поддържате нивото на гликоген в мускулите високо и значително ще подобрите вашата тренировка.

Супер Спорт енерджи гела е гъст и се препоръчва след отпиване да се приемат няколко глътки вода, за да се постигнат по-високи резултати. Един гел се метаболизира напълно за около 45минути и доставя на мускулите енергия, с която да работят. След 45мин може да се приеме още един енерджи гел, енергиен десерт или ако е достигнат максималния въглехидратен прием от 90гр/60мин да се приема само електролитна напитка с ниско съдърание на въглехидрати като MaxiSport Endurance 1000ml.

Супер Спорт енерджи гел е много подходящ за прием преди състезание или 30-40мин. след приемане на енергиен бар. Приемайте достатъчно количества вода, за да се хидратирате правилно.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Поради специфичното му предназначение и професионално оформление този продукт може да се приема преди, по-време и след тренировка. Няма да предизвика подуване на стомаха и дискомфорт. Осигурява енергия между 60-90 минути след неговия прием.

За най-добри резултати приемайте по 1/2 гел непосредствено преди тренировка и 1/2 гел веднага след тренировка за по-бързо възстановяване.

СЪСТАВКИ:

Въглехидратна матрица (малтодекстрин, фруктоза, декстроза), вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, оцветител, консервант: калиев сорбат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.