Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

SUPER FAT BURNER – 120 капсули

Липотропен фет бърнър за хора със сърдечни проблеми или липса на време за активен спорт.
Може да се приема вечерно време без да нарушава съня. Съдържа Л-карнитин и екстракт от Коприва, за по-бързи резултати.

27,90 лв.

super fat burnerСупер фет бърнер е много добър продукт за регулиране на телесното тегло. С изцяло липотропни съставки той е много подходящ за хора, които нямат възможност да ходят редовно на тренировки, но искат да поддържат добра форма.

Той ще ви даде допълнителен стимул при правенето на хранителни диети и ще подобри крайните резултати. Съдържа комплекс от Б витамини, който ще ви държат свежи и фокусирани върху ежедневните ангажименти, докато отслабвате.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за засилване на мастния метаболизъм и регулиране на телесното тегло. Засилва изгарянето на мазнини.

Приемат се 4 капсули разпределени през деня преди хранене. В тренировъчен ден се приемат по 1 капсула преди закуска, 2 капсули 30мин. преди тренировка и 1 капсула преди вечеря.

СЪСТАВКИ: Л-карнитин, холин, инозитол, инулин, зелен чай, уртика диока, кварцетин, л-тирозин, л-лизин, л-левцин, л-метионин, витамини Б комплекс, хром пиколинат, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.