BEEEF AMINO - 200гр

Инстантни Tелешки хидролизирани aминокиселини!


Супер възстановяване с неутрален вкус. Спомагат за повече сила, натрупване на мускулна маса и по-здрави кости, стави и сухожилия.


Добави JuicyFresh® за истински неустоим вкус!

Наличност: В наличност

28,00 лв.
Съдържание и допълнителна информация
Детайли

beef aminoBEEEF Amino® е един изключителен продукт за сила по време на тренировка и възстановяване на уморените мускули след нея. 

Прием на 1-3 дози на ден за времето от 30 дни ще променят коренно вашата тренировка. Ще усетите повече сила, по-голяма издръжливост и повече тонус в мускулите. Натуралното високо съдържание на аминокиселините пролин и глицин ще накарат вашето тяло по естествен път да увеличи производството на креатин, който ще ви даде така нужната сила и мощ по време на физически натоварвания. 

Телешките аминокиселини са изключително подходящи за костите и ставите. Те ще ги укрепят и ще позволят на мускулите да увеличат своя обем и сила. Могат да се приемат без прекъсване за срок от 90-120 дни. Предварително са обработени, за да са щадящи за стомаха при прием на гладно. 

Хидролизирани са, за да може да се усвояват от организма бързо и ефективно. Само така ще може да получите всички ползи от този изключителен продукт за сила и възстановяване. 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия, когато се приема преди тренировка. Забързва възстановяването след физическо натоварване и подпомага мускулния растеж. 

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една доза преди и една доза след физическо натоварване. В нетренировъчен ден приемайте 1-2 дози разпределени през деня.  

СЪСТАВКИ: Телешки хидролизиран протеин. 

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация
Допълнителна информация
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не
Може би ще проявите интерес и към следните продукти