SUPER WHEY 80 - 750гр пакет - СУПЕР ПРОМО

Super WHEY 80 ® е протеин в съотношение Уей Изолат и Кон­центрат 90%, Млечен Изолат 10%.


Гъст и вкусен по структура протеинов шейк за истинските любители на протеиновите пудри. Обогатен с ензими, за по-добро храносмилане и максимално бърз мускулен растеж.

Наличност: В наличност

Нормална цена: 42,50 лв.

Промоционална цена 25,00 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

super whey 80 nutri facts

Супер Уей 80 е 100% суроватъен протеин, който съдържа Концентрат и Изолат. Най-добрият протеин за след тренировка, който ще подхрани с аминокиселини вашите мускули. Висока биологична стойност за максимални резултати и мускулен растеж.

Ще забърза възстановяването и помогне за показване на чиста мускулна маса, а ниското му съдържание на мазнини и въглехидрати го прави изключително подходящ за диети. Гъст и плътен на вкус.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. 

Приемайте 25гр доза с 250-300мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 25гр (с мляко) преди тренировка и една доза от 25гр (с вода) след тренировка. 

СЪСТАВКИ: 

Суроватъчен протеин концентрат (Мляко), Суроватъчен протеин изолат (Мляко), стабилизатор: ксантан, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, натурален оцветител: какао, бета каротен, кармин, подсладител: сукралоза. 

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти