Super WHEY 80 (инстантен) - 2270гр - СУПЕР ОФЕРТА

Инстантен суроватъчен протеин с високо белтъчно съдържание, което го прави подходящ за диети. Страхотен вкус и разтворимост.


ПРОИЗВЕДЕН: 15 Март 2018


НАЙ-ДОБЪР ДО: 15 Март 2021

Наличност: В наличност

65,00 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

super whey 80 nutri facts

Супер Уей 80 е инстантен 100% суроватъчен протеин подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Изключително подходящ за след тренировка. Има висока биологична стойност за по-бързо усвояване и постигане на максимални спортни резултати и мускулен растеж.

Ще забърза възстановяването и помогне за показване на чиста мускулна маса, а ниското му съдържание на мазнини и въглехидрати го прави изключително подходящ за диети. С много добър вкус.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. 

Приемайте 25гр доза с 200-250мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 25гр (с мляко) преди тренировка и една доза от 25гр (с вода) след тренировка. 

СЪСТАВКИ: 

Суроватъчен протеин концентрат (Мляко), Суроватъчен протеин изолат (Мляко), стабилизатор: ксантан, регулатор на киселинността: био лимонена киселина, ароматизант, натурален оцветител: Ванилов сладолед (няма), Шоколадова торта (нискомаслено какао), Горски Плодове (кармин), подсладител: сукралоза. 

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти