SUPREME ISOLATE - 1825гр

Протеинов шейк, който се състои от специален бленд Изолати. Много подходящ за хора с бърз метаболизъм. Подходящ е за прием и вечерно време. Съдържа Суроватъчен Изолат, Млечен Изолат и Яйчен Албумин Изолат, където са представени всички фракции - алфа, бета и гама глобулини.

Наличност: В наличност

Нормална цена: 109,00 лв.

Промоционална цена 99,00 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

supreme isolate nutri facts

Три висококачествени протеинови източника, за максимално бързо възстановяване на мускулите след тренировка. изключително подходящ за трениращи, които търсят висока доза протеин в доза без мазнини и въглехидрати.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. Поради бавните протеинови източници на млечен и яйчен албумин - може да се приема и вечерно време преди сън, за продължителен аминокиселинен поток към мускулите.

Приемайте 30гр доза с 250-300мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр (с мляко) преди тренировка и една доза от 30гр (с вода) след тренировка. 

СЪСТАВКИ: 

Суроваръчен протеин изолат (Мляко), Млечен протеин изолат (Мляко), Яйчен албумин изолат (Яйца), ароматизант, натурален оцветител: какао, подсладител: сукралоза.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти
MAX PRO ® ENERGY GEL- 24х40гр MAX PRO ® ENERGY GEL- 24х40гр

Нормална цена: 43,20 лв.

Промоционална цена 34,00 лв.