0882 982 400

Телефон за консултации

TESTO Gold – 120 капсули

Невероятен стимулатор за повишаване на либидото!
Спомага за повече сила и енергия по време на физическо натоварване и спомага за натрупване на чиста мускула маса в допълнение към хранителния режим.

55,00 лв.

Testo gold capsulesСтрахотен продукт, който ще повишите вашите спортни резултати. Действа като стимулатор за повишаване на либидото като предпазва простата. 100% натурални съставки, от който ще усетите действието от първия прием до последният прием!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Повече сексуална мощ. Повече енергия и издръжливост по време на физически занимания. Възстаноявав уморените мускули и понижава нивата на кортизол при стрес. Засилва протеиновия синтез и изгражда чиста мускулна маса.

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В не тренировъчен ден се приемат една доза – сутрин преди закуска или вечер преди сън.

Допълнителни СЪСТАВКИ: микрокристална целулоза, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.