Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

TESTO Gold v2.0 – 120 капсули

Невероятен стимулатор за повишаване на либидото!
Спомага за повече сила и енергия по време на физическо натоварване и спомага за натрупване на чиста мускула маса в допълнение към хранителния режим.

61,00 лв.

Хранителна добавка – Тесто Голд v.2.0. 
Съставки: Екстракт от корен на Rhaponticum carthamoides [25:1], Екстракт от корен от Мака [като Lepidium meyenii (съдържа macamides+macaenes≧0.6%)], Екстракт от листа от Дамяна [като Turnera diffusa 25:1], Екстракт от корен на Leuzea carthamoides [съдържа 95% екдистерон], Екстракт от листа на Epimedium [като  E.brevicornum maxim (съдържа Icariin≥10%)], Екстракт от Ajuga turkestanica [съдържа 10% туркестерон], Екстракт от кората на Сминдух [като Trigonella foenum-graecum 10:1], Екстракт от плодовете на Saw palmetto [като Serenoa repens – 45% мастни киселини], Цинк бисглицинат 20%, растителна капсула (hydroxypropyl methylcellulose).
Предназначение: Приемайте 4 капсули дневно, препоръчително 2 капсули сутрин на гладно и 2 капсули вечер преди сън. Спомага за повишаване на либидото и потентността.
Внимание: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25°С, без пряка слънчева светлина.

Предназначение: Приемайте 4 капсули дневно, препоръчително 2 капсули сутрин на гладно и 2 капсули вечер преди сън. Спомага за повишаване на либидото и потентността.