TESTO Gold - 120 капсули

Невероятен стимулатор за повишаване на либидото! 


Спомага за повече сила и енергия по време на физическо натоварване и спомага за натрупване на чиста мускула маса в допълнение към хранителния режим. 

Наличност: В наличност

50,00 лв.
Съдържание и допълнителна информация
Детайли

Testo gold capsulesСтрахотен продукт, който ще повишите вашите спортни резултати. Съдържа всички активни съставки за повишаване либидото като предпазва простата. 100% натурални съставки, на който ще усетите действието от първия прием до последният прием! 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Повече сексуална мощ. Повече енергия и издръжливост по време на физически занимания. Възстаноявав уморените мускули и понижава нивата на кортизол при стрес. Засилва протеиновия синтез и изгражда чиста мускулна маса. 

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В не тренировъчен ден се приемат една доза – сутрин преди закуска или вечер преди сън. 

Допълнителни СЪСТАВКИ: микрокристална целулоза, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация
Допълнителна информация
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не
Може би ще проявите интерес и към следните продукти