Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

THERMO SLIM – 90 капсули

Да изгаряш мазнини сега е по-лесно с нашия Термо Слим фет бърнър.
Това е термогенен фет бърнър с изключително потентни активни съставки. За да сте истински релефни, приемайте по 3 капсули на ден. Една опаковка стига за 30 дни.

39,50 лв.

thermo slim fat burnerИзключително потентен термогенен фет бърнер,който е подходящ за хора ходещи редовно на тренировки. Забързва метаболизма и подобрява обмяната на веществата, като едновременно изгаря повече мазнини.

Съдържа активни съставки с различен спектър на действие и с различна бързина на усвояване, за да ви гарантират максимално дълго време на изгаряне на мазнините. С добавен комплекс от Б витамини, за да бъдете във фокус по време на тренировъчния процес.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за засилване на мастния метаболизъм и регулиране на телесното тегло. Засилва изгарянето на мазнини.

Приемат се до 3 капсули разпределени през деня преди хранене. В тренировъчен ден се приемат 1-3 капсули 30мин. преди тренировка.

СЪСТАВКИ:  Гуарана екстракт, зелен чай, зелено кафе, л-карнитин тартрат, кофеин, родиола розеа, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.