Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

URIBEX Уридин Монофосфат плюс

Спомага поддържането на периферната нервна система и когнитивните функции. Спомага за активността на GABA рецепторите и паметта. Помага за подобряване на нарушената хидратация на крайниците – студени ръце и крака.

22,00 лв.

URIBEX Уридин Монофосфат плюс

URIBEX Уридин Монофосфат плюс

Специализиран продукт за правилното функциониране на периферната нервна система. За по-добри резултати сме добавили витамин В комплекс, за по-добра инервация.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага поддържането на периферната нервна система и когнитивните функции. Спомага за активността на GABA рецепторите и паметта. Помага за подобряване на нарушената хидратация на крайниците – студени ръце и крака.

Приемайте по 1 капсула на ден сутрин на гладно.

СЪСТАВКИ: Уридин 5’-монофосфат динатриева сол, ниацинамид, d-калциев пантотенат, пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, тиамин мононитрат, метилкобаламин, фолиева киселина, d-биотин, растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 30 растителни капсули (13.5 гр)

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.