Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

WHEY “SUPER SPORT” – 4540гр

Уей „Супер Спорт“ съдържа три източника на белтъчини: Суроватъчен, Млечен и Телешки Протеини.
Това е страхотен продукт за възстановя­ване без значение от вашият спорт. Съдържа 152 вкусни шейка с по 21гр белтъчини и само 1гр захари, което го прави страхотен за прием по всяко време на деня. Добавени са Витамини и Минерали за по-добро храносмилане и възстановяване.

В момента този артикул не е наличен.

whey super sport nutri facts

Едно страхотно предложение на комплексен протеин с добавени витамини и минерали. Предимно бърз протеин със 70% белтъчно съдържание. Трите източника на протеин ще заредят вашите мускули и ще ви възстановят след тежка тренировка.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите.

Приемайте 30гр доза с 250-300мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр (с мляко) преди тренировка и една доза от 30гр (с вода) след тренировка.

СЪСТАВКИ: 

Суроватъчен протеин концентрат (Мляко), Млечен протеин изолат (Мляко), Телешки протеин хидролизат, малтодекстрин, стабилизатор: карбоксиметилцелилоза, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, натурален оцветител: какао, бета каротен, кармин, подсладител: сукралоза.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.