Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

WINNER’S ENERGY GEL – 12х80гр

Уинърс Гел е съставен основно от аминокиселини, като основен източник на енергия. Засилването на протеиновия синтез доставя на тялото неизчерпаема енергия, като поддържа мускулите в постоянна кондиция.
Добавеният Цитрулин запазва мускулите от разпад и подпомага тяхното бързо възстановяване след натоварване. Един по-различен енерджи гел, от който ще останете доволни.

39,60 лв.

winners energy gel

Уинърс Енерджи Гел е продукт за енергия и възстановяване при различни видове спортове за издръжливост и физическо натоварване. Съдържа аминокиселини и азотно-стимулиращи съставки за повече енергия и бързо възстановяване. С този енерджи гел ще поддържате нивото на гликоген в мускулите високо и значително ще подобрите вашата тренировка.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Поради специфичното му предназначение и професионално оформление този продукт може да се приема преди, по-време и след тренировка. Няма да предизвика подуване на стомаха и дискомфорт. Осигурява енергия между 60-90 минути след неговия прием.

За най-добри резултати приемайте по 1/2 гел непосредствено преди тренировка и 1/2 гел веднага след тренировка за по-бързо възстановяване.

СЪСТАВКИ:

Въглехидратна матрица (малтодекстрин, фруктоза, декстроза), вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, оцветител, консервант: калиев сорбат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.