Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Aqua Cut (Диуретик)

Продукт от висококачествени билкови екстракти, които спомагат изхвърлянето на водата от организма.
1 – Засилва диурезата. 2 – Спомага за контрол на телесното тегло.

16,50 лв.

Aqua Cut (Диуретик)

Aqua Cut (Диуретик)

Комбинацията от пет билкови екстракта в активна форма спомагат за по-бързото изхвърляне на излишната вода от организма, което спомага за контрола на телесното тегло.

Изчистването на излишната вода по естествен път с натурални билкови съставки е най-добрия начин да поддържате тялото в добро здраве.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Увеличава диурезата и спомага изхвърлянето на водата от тялото. Спомага за регулиране на телесното тегло.

Приемайте по 1 капсула два пъти дневно след хранене.

СЪСТАВКИ: Екстракт от хвойна (плод) 10:1, екстракт от мечо грозде (лист) 10:1, екстракт от люцерна (лист) 10:1, екстракт от бяла бреза (лист) 10:1, екстракт от глухарче (цяла билка) 10:1, растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 30 растителни капсули (15.0 гр)

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.