Търсене
Close this search box.

За бранда Fit and Shape

Fit & Shape ® е търговска марка на Хелти Фуудс енд Дринкс ООД, регистрирана през 2008 година с цел производство на хранителни добавки за спортисти и за хора със забързано ежедневие. Ние сме 100% Българска фирма и сме горди, че продуктите ни се произвеждат в България, а партньорите ни от Западна Европа, както и многобройните професионални спортисти ни се доверяват и подкрепят в дългия път на развитие.

Под името на бранда Fit & Shape ®, ще бъдат произвеждани продукти в три категории:

  1. Спорт/Sport – продукти със специални хранителни стойности и показатели, подходящи за хора с висока физическа активност. Линията от продукти ще бъде ограничена, а продуктите ще бъдат специфични по предназначение. Очакваните продукти са до 30 вида с цел подобряване на спортните резултати на трениращите посредством увеличаване на енергията, издържливостта, силата, коригирането на телесното тегло и увеличаване на мускулната маса. Поради спецификата на продуктите и тяхното предназначение, те ще бъдат представени за продажба в специализираните магазини за хранителни добавки, спортни доктори и рехабилитатори, които ще могат да ги препоръчват правилно и да дават компетенти съвети в частност със спецификата на спортуващия. 
  2. Актив/Active – продукти за масова и всекидневна употреба. Серията ще включва голямо разнообразие от здравословни продукти, витамини, минерали, плодови и зеленчукови екстракти, който да подобряват работоспособността, жизнеността и здравето. Предвидени са серии за жени, мъже и подрастващи млади спортисти. Продуктите ще бъдат подходящи за хора с тежка физическа работа, подложени на стрес и психическо натоварване. Разпространението им ще бъде масово – здравословни магазини, аптеки, супермаркети и др.. 
  3. Елит/Elite – продукти с изключително високо качество и количество на съставките в най-високите позволени граници за постигане на максимални резултати. Продукти, предназначени предимно за професионални спортисти, но също и за масови потребители, които искат да опитат от най-доброто. Това са продукти, които разработваме от много години и продължаваме да подобряваме и усъвършенстваме. Някои от тях са добре познати сред професионалните спортисти в Западна Европа и скоро ще бъдат представени и на Българския пазар. Ние, ръководния екип, сме педантни към всеки детайл от производството на продуктите. Изискванията ни към доставчиците са много високи, за да сме сигурни, че качеството, което получаваме ще съотвества на очакванията на най-взискателния краен потребител. Интегрирали сме системите на качество и контрол НАССР, GMP и ISO 9001:2008, които гарантират, че всяка опаковка, излезла от производството и пусната на пазара, е с постоянно високо качество.

 

Продуктите Fit & Shape ® се произвеждат в собствена производствена база от фирма Хелти Фуудс енд Дринкс ООД. Инвестициите, които правим, са с цел постоянен контрол на суровините, опаковките и материалите. Всяка година производствените помещения се одитират от сертифицирани организации, които ни помагат да подобряваме както качеството на произвежданите продукти така и условията на труд. Механизацията, новите машини и оборудване, в които инвестираме постоянно, ни помагат да отговорим на нуждите на нашите клиенти от по-високи производствени мощности. Обичаме да присъстваме на международни семинари и търговски изложения, където се запознаваме с нови фирми и специалисти. Благодарение на тях обменяме опит и ноу-хау, което ни позволява да бъдем една от предпочитаните фирми за производство и търговия, а продуктите ни да бъдат търсени и високо оценени.

Имаме ясни правила, на които никога не изневеряваме:

  1. Суровини и материали – тъй като сме Българска фирма и вярваме, че имаме природни ресурси и добри специалисти, ние винаги се обръщаме към вътрешното ни производство преди да се съвржим с чуждестранните ни партньори. Избираме винаги и само най-доброто, за да можем да ви представим най-добрите продукти. 
  2. Персонал – хората и специалистите, които работят за нас, са внимателно подбрани. Ние ценим техните качества и вярваме, че присъствието им в екипа на фирмата ще бъде ползотворно и в интерест на общия просперитет. Периодично се подлагат на изпити и посещават тренинги и практики, които да подобрят както личните, така и професионалните им качества. Ние вярваме, че силата на бранда Fit & Shape ® е в добрите работни отношения. 
  3. Бизнес партньори – винаги сме коректни и искрени с нашите колеги и бизнес партньори. Ние, Хелти Фуудс енд Дринкс ООД, стоим със знанията, уменията и трудолюбивостта си зад бранда Fit & Shape ® и носим всички отговорностти за произведените от нас продукти и очакваните резултати. Предлагаме най-доброто и очакваме от хората, които желаят да работят с нас, честност и почтеност.