Търсене
Close this search box.

Доставка

При поръчка над 75 лв, доставката е безплатна. При поръчки под 75 лв, цената на доставката е 5 лв

Срок за доставка – 3 работни дни с Рапидо или Спиди

Всички продукти ще бъдат доставени в срок от 3 (три) работни дни от датата на потвърждение на поръчката. Ако продуктът в момента не е в наличност или ще бъде доставен в срок по-дълъг от 3 (три) работни дни, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от Вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем с вас по телефона или на електронната поща.

График на доставка

Доставките се извършват в работни дни според графика на обслужване на куриерската фирма. Ако клиентът желае доставка в почивен ден, в определен час или при други условия, различни от обичайната услуга, то следва да бъде направена допълнителна договорка за възможността за изпълнение и цената на услугата.

Хелти Фуудс енд Дринкс ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или на електронната поща, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Начин на доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от Хелти Фуудс енд Дринкс ООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти (в случай, че е избрана доставка с наложен платеж).

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Пратки до поискване, непотърсени от клиента в срок от 6 (шест) работни дни, се връщат на Хелти Фуудс енд Дринкс ООД.

Допълнителни условия

Доставка на поръчка с начин на плащане наложен платеж се извършва само с куриерските филми Рапидо или Спиди. Ако потребителят желае да получи пратката си чрез друга куриерска фирма, различна от Рапидо или Спиди, то той се задължава да заплати пълния размер на стойността на доставката.

При доставка по желание на потребителя с куриерска фирма или пощенски оператор, различен от Рапидо или Спиди, Хелти Фуудс енд Дринкс ООД може да изиска потребителят да заплати стойността на поръчката предварително по банков път.